A văzut prea multe filme! Un tânăr de 18 din Botoșani a furat mașina de la serviciu, a condus-o fără permis și a alimentat fără să plătească

Foto arhiva

Un tânăr de 18 din județul Botoșani este cercetat pentru patru infracțiuni și a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.3 Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pe numele tânărului din orașul Flămânzi cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, în data de 21 ianuarie a.c., ar fi sustras un autotrusim din curtea fermei la care lucra, căreia i-ar fi montat plăcuțe cu numere de înmatriculare ale unui alt autovehicul și pe care l-ar fi condus pe drumul public din comuna Lunca, fără a deține permis de conducere.

Mai mult decât atât, acesta ar fi alimentat cu carburant, de la o stație peco, din comuna Lunca, fără a achita contravaloarea acestuia.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *