VIDEO Declarația zilei făcută de Varujan Vosganian la Botoșani: Avem partide care sunt produse ale rețelelor de socializare. Dacă avem o pană de curent de câteva zile, nu mai pot să funcționeze

Co-președintele ALDE, Varujan Vosganian, făcut, sâmbătă, o declarație amuzantă la Botoșani. El a spus, într-o conferință de presă susținută la Hotel Rapsodia, că în România „avem partide care sunt produse ale rețelelor de socializare, partide care, dacă avem o pană de curent de câteva zile, nu mai pot să funcționeze”, referindu-se la USR și AUR.

„Hai să fim deschiși și să vedem cum arată clasa politică de astăzi. Avem două partide mari, lipsite de identitate politică, motiv pentru care ele coabitează foarte bine împreună, deși au opinii complet separate. Practic, ideologia lor este Europa digitală și Europa verde pe care le furnizează programele de finanțare europeană. Ele nu au nicio politică națională, nu prefigurează destine naționale și nu promovează un anumit tip de ideologie. Alături de ele avem două partide care fac opoziție și care sunt produse ale rețelelor de socializare, partide care, dacă avem o pană de curent de câteva zile, nu mai pot să funcționeze”, a afirmat Vosganian.

Liderul ALDE a prezentat un discurs ușor naționalist din care a rezultat și că „această clasă politică nu este capabilă să furnizeze exact ceea ce are nevoie în acest moment românia și anume un destin național și o expresie a solidarității”.

El a precizat că „integrarea europeană nu înseamnă transferarea de responsabilitate către Bruxelles, înseamnă asumarea plenară de responsabilitate” și s-a arătat „decepționat de modul în care clasa politică tranzacționează interesul național, suveranitatea și destinul național”.

One thought on “VIDEO Declarația zilei făcută de Varujan Vosganian la Botoșani: Avem partide care sunt produse ale rețelelor de socializare. Dacă avem o pană de curent de câteva zile, nu mai pot să funcționeze

  1. Ca ministru de finante si domnia sa a fost acuzat ca tranzactionat interesul national dar macar in favoarea unei firme de la noi Interagro. Parlamentul nu i-a ridicat imunitatea la fel ca si lui Laszlo Borbely. ”Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui.” citat din Grigore Vieru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *