Spații comerciale din județul Botoșani, scoase la vânzare. Licitațiile programate în perioada imediat următoare

Două spații comerciale din județul Botoșani au fost scoase la vânzare, licitațiile pentru înstrăinarea acestora fiind programate în perioada imediat următoare. Unul dintre spații este în localitatea Havârna, iar cel de-al doilea în localitatea Vârfu Câmpului.

Lichidatorul judiciar Business Support Solutions IPURL a anunțat că organizează pe 27 ianuarie, la sediul său din Iași, licitație pentru vânzarea unui spațiu compus din parter în suprafață de 184,38 mp și demisol de 182,81 mp, care aparțin societății comerciale Stirbu SRL din Darabani. Valoarea de pornire a licitației, fără TVA, este de 96.818,70 lei.

Un al doilea imobil este un spațiu comercial de 84 metri pătrați și un teren de 100 metri pătrați din Vârfu Câmpului, pe care executorul judecătoresc Sînziana Secrieru l-a scos la licitație pe 8 februarie. Spațiul aparține soților Marian și Lăcrămioara Tofan din Bucecea și este scos la vânzare în contul unei datorii pe care firma acestora, Lamara SRL, o avea față de Banca Comercială Română.

Prețul de vânzare a acestor bunuri imobiliare este de 48.269 lei.

Patru noi medici la un spital din Botoșani. Vezi pe ce secții vor lucra aceștia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *