FOTO Povestea tânărului care a renunțat la viața în străinătate și și-a investit toate economiile la Botoșani. „M-am săturat de Germania, vrem să muncim acasă”

Un tânăr din Botoșani a investit toți banii pe care i-a câștigat în străinătate într-o mică afacere, dar cu potențial mare. Claudiu Radu are 29 de ani. Alături de soția sa, Diana, a muncit în Germania ani întregi. Echilibrați și muncitori, cei doi tineri au reușit să pună deoparte o sumă de bani pe care au decis să o investească acasă, la Botoșani. Așa că au renunțat la locurile de muncă pe care le aveau în Germania și s-au reîntors în țară.

Claudiu a deschis o firmă specializată în curățenie, iar deși aceasta funcționează de doar câteva luni, comenzile nu încetează să curgă. Dacă unii dintre clienți au fost mai sceptici la început, alții au apelat cu încredere, iar când au văzut rezultatul final, cu toții s-au declarat mulțumiți.

Firma de curățenie deținută de Claudiu, „Curățenie la cheie” face ca noi saltelele, scaunele, fotoliile, dar și canapelele și colțarele. Totodată, oferă și servicii de curățenie la domiciliu, totul la nivel profesionist.

Dacă ai un aspirator bun, o soluție potrivită și știi ce să faci cu ele, canapeaua iese ca nouă. Folosim doar soluții eficiente, avizate din punct de vedere al sănătății și mediului, monitorizate în permanentă pentru îmbunătățirea eficienței”, ne-a mărturisit Claudiu.

În Germania, Claudiu lucra cu plăcere, mai ales când vedea că munca sa este remunerată corespunzător, însă dorul de casă, de familia de aici, de prieteni, de tot ceea ce înseamnă România și Botoșani l-a făcut să decidă să se reîntoască acasă. A gândit totul cu precizie, a cântărit lucrurile cu echilibru și calm și așa a decis să investească economiile sale într-o societate care oferă servicii de curățenie la nivel profesionist.

M-am săturat de Germania. Noi vrem să facem ceva în țara noastră, să câștigăm banii aici”, a mai spus tânărul antreprenor.

Potrivit acestuia, printre avantajele pe care le are un client care apelează la firma sa de curățenie se numără: utilizarea produselor de curățenie profesionale, serviciile de curățenie sunt personalizare în funcție de nevoile clientului și mai mult decât atât „casa este curată și ai mai mult timp pentru tine”. Cei care vor să beneficieze de serviciile celor de la „Curățenie la cheie” pot suna la 0753 761 748.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *