Un botoșănean, care a scăpat de patima alcoolului, vrea să îi ajute și pe alții. Are și susținerea preoților

betiviUn botoșănean, care a scăpat de patima alcoolului, vrea să îi ajute și pe alții. Gelu C. a fost dependent de alcool, dar cu ajutor a reușit să scape de acest viciu. Acum, cu sprijinul mai multor preoți, vrea să îi ajute și pe alții să scape de acestă dependență care nu aduce nimic bun în viața nimănui.

Sâmbătă, 14 ianuarie, de la 13.30, la Protopopiatul Săveni va avea loc Ședința de constituire a Grupului Alcoolicii Anonimi Săveni.

Vă invităm alături de noi pentru a ne susține cu experiența dumneavoastră acumulată în decursul anilor. Inițiatorul Organizației A.A. Săveni este Gelu C. alcoolic în recuperare, abstinent de la alcool de 5 ani. Acesta se bucură de susținerea A.A. Seninătatea Iași și are bune referințe din partea Pr. Iulian Negru – Consilier mitropolitan specialist în adicții. A.A. Săveni își dorește să îl aibă ca ocrotitor pe Sf. Ioan Botezătorul.”, este mesajul acestora.

Cei care au nevoie de ajutor și vor să participe pot confirma prezența la telefon 0740063797.

One thought on “Un botoșănean, care a scăpat de patima alcoolului, vrea să îi ajute și pe alții. Are și susținerea preoților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *