FOTO Accident într-o intersecție din Botoșani. Un șofer a avariat trei mașini

Un accident rutier a avut loc vineri, într-o intersecție din municipiul Botoșani. Un șofer a avariat trei mașini după ce a pierdut controlul volanului autoturismului pe care îl conducea. Bărbatul conducea o dubă pentru a ajunge la târgul de la Trușești. Circula pe Calea Națională dinspre E.On spre centru, iar la intersecția cu strada Armoniei a pierdut controlul volanului, a lovit o bordură de pe partea dreaptă, în zona trecerii de pietoni și a lovit un autoturism Opel Astra parcat.

Autoturismul lovit a fost proiectat apoi într-o altă mașină, tot Opel Astra, tot parcată. Proprietarului primei mașini avariate spune că cu câteva momente înainte convinsese o bătrână să nu îl aștepte în mașină, ci să urce cu el în locuință, de unde urma să ia niște lucruri. A fost un adevărat noroc, spune el, pentru că dacă femeia ar fi rămas în autoturism ar fi fost rănită.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. La fața locului au ajuns polițiștii, care au demarat cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte ale producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *