FOTO Starețul unei mănăstiri din Botoșani, implicat într-un accident rutier. Părintele a ajuns la spital

Starețul unei mănăstiri din județul Botoșani a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, miercuri seară, în municipiul Botoșani, la intersecția dintre strada Petru Rareș și strada Armeană. Este vorba de starețul Mănăstirii Bals, Isidor Bucătariu, care a fost rănit ușor, după ce autoturismul de teren pe care îl conducea a fost lovit de o altă mașină, care a intrat în intersecție fără a-i acorda prioritate.

Părintele, în vârstă de 63 de ani, a fost luat de ambulanță și dus la spital, unde a fost supus unor investigații medicale, pe fondul unor dureri pe care le acuza la spate. El susține că totul s-a întâmplat în scurt timp și fără a putea avea vreo reacție.

„Șoferul celălalt era confuz când a coborât din mașină. El credea că merge pe drumul cu prioritate. (…) M-au dus la spital. Acum, mă doare spatele”, a declarat starețul de la Mănăstirea Balș, care nu a rămas spitalizat.

Șoferul care a produs accidentul este un tânăr de 23 de ani, care conducea un Citroen aparținând unui restaurant din municipiu. Botoșăneanul efectua o livrare la domiciliu.

FOTO Accident cu doi răniți la Botoșani! Două mașini s-au ciocnit, apoi una a ajuns într-un gard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *