A cerut-o în căsătorie, dar ea a refuzat. Din acest motiv a ucis-o. Autorul, un bărbat din Botoșani, scapă de închisoare

Un bărbat din Botoșani a cerut-o în căsătorie pe femeia pe care o iubea, dar ea a refuzat. Din acest motiv a ucis-o. Este vorba de dascălul din localitatea Cordăreni, care, în luna octombrie a anului trecut, și-a ucis partenera. Botoșăneanul de 47 de ani, care a tăiat-o în zona gâtului pe concubina sa cu opt ani mai tânără a fost expertizat psihiatric, iar medicii au stabilit că bărbatul nu a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Ca urmare a deciziei medicilor psihiatri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au dispus clasarea cauzei şi, practic, au încetat ancheta penală derulată împotriva sa. Botoşăneanul va rămâne internat la Psihiatrie nelimitat. El periodic poate fi expertizat pentru a se constata dacă starea de sănătate s-a îmbunătăţit, însă şansele ca el să iasă din spital sunt foarte mici

„Dacă avem de-a face cu o persoană fără discernământ, este cauză de nepedepsire. Nu mai ai ce să faci. În schimb, situaţia lui faptică este mult mai gravă pentru el şi mult mai sigură pentru societate decât un om care îşi ia o condamnare de câţiva ani şi apoi iese şi comite o nouă faptă”, au declarat, pentru BotosaniNews, surse apropiate anchetei.

Trist! O femeie din Botoșani și-a găsit sfârșitul în Italia. „Și-a luat și copiii cu ea, și-a întemeiat o căsuță, totul mergea strună”

 

Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Motivul halucinant pentru care dascălul din Botoșani și-a ucis concubina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *