O mamă și doi copii din Botoșani, agresați cu sălbăticie. Bărbatul a fost trimis în judecată

O mamă și doi copii din Botoșani au fost agresați cu sălbăticie de concubinul femeii. Evenimentul extrem de violent a avut loc la mijlocul lunii decembrie, însă miercuri botoșăneanul care a comis faptele a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Anchetatorii au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Dănuț Mardare, în vârstă de 54 de ani, din comuna Copălău, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de  „violenţă în familie sub forma tentativei de omor”, „violenţă în familie sub forma lovirilor sau altor violenţe”, „violare de domiciliu” şi „nerespectarea ordinului de protecţie”.

Potrivit procurorilor, pe 16 decembrie 2022, în jurul orei 20.00, Dănuț Mardare a pătruns fără drept în locuinţa concubinei sale, încălcând ordinul de protecţie emis împotriva sa, i-a aplicat acesteia lovituri cu un cuţit în zona umărului şi a spatelui, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 8-9 de  zile de îngrijiri medicale. În cadrul aceluiaşi conflict, botoșăneanul i-a agresat şi pe doi dintre copiii femeii, care locuiau împreună cu aceasta.

Înfiorător! S-a sinucis poştaşul din Botoşani care a lăsat oamenii dintr-o comună fără pensii şi alocaţii

Știrea difuzată după arestarea preventivă a agresorului:

O mamă și doi copii din comuna Copălău au ajuns la spital, vineri, după ce au fost bătuți crunt de fostul concubin al femeii. Agresorul are 55 de ani și se numește Dănuț Mardare. Femeia de 40 de ani a cerut ajutorul polițiștilor după ce individul a bătut-o pe ea, dar și pe doi dintre copiii săi, provocându-le leziuni fizice. Față de fostul concubin, un bărbat de 55 de ani, era emis un ordin de protecție, din luna noiembrie a.c., ca urmare a comiterii unei infracțiuni de violență în familie. El a revenit la domiciliul femeii și a provocat scandal de nu mai puțin de cinci ori.

După ce și-a bătut fosta iubită și copiii acesteia, bărbatul s-a ascuns într-o anexă a gospodăriei, fiind găsit ulterior de polițiștii din Botoșani. Acesta a fost reținut pentru mai multe infracțiuni, precum tentativă la omor-violenţă în familie, lovire sau alte violenţe – violenţă în familie, violare de domiciliu şi nerespectarea ordinului de protecţie.

În cursul zilei de sâmbătă, botoșăneanul a fost prezentat în fața magistraților de la Tribunalul Botoșani, care au emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *