Șocant! Bărbat din Botoșani găsit mort. O femeie a sunat la 112 după ce i-a găsit papucii

Un nou caz șocant înregistrat în județul Botoșani. Un bărbat a fost găsit mort într-o fântână, la scurt timp după ce o femeie a sunat la 112 după ce i-a găsit papucii în imediata apropiere a acesteia. Totul s-a întâmplat în cursul zilei de marți în orașul Flămânzi.

Femeia mergea pe marginea drumul și a observat încălțămintea lângă fântână. Imaginea i-a creat o suspiciune. Ea s-a apropiat de locul respectiv și a văzut un bărbat căzut în apă. Femeia a sunat la 112 și a alertat autoritățile. La fața locului au ajuns și echipaje de poliție, dar și cadre medicale. Din fântână a fost scos un bărbat în vârstă de 63 de ani, nimeni altul decât proprietarul gospodăriei în care se afla și puțul respectiv.

Potrivit localnicilor, botoșăneanul găsit mort locuia singur. Deocamdată nu se cunoaște motivul care a stat la baza căderii sale în fântână, dacă a fost un accident, un gest sinucigaș sau poate chiar o crimă.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din  culpă. Ei au dispus efectuarea necropsiei pentru a stabili condițiile în care a survenit moartea.

sursa foto: digi24.ro

Înfiorător! S-a sinucis poştaşul din Botoşani care a lăsat oamenii dintr-o comună fără pensii şi alocaţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *