FOTO & VIDEO Imagini dureroase! Frații și prietenii Mariei, copila ucisă la Trușești, au însoțit cortegiul funerar până la locul de veci

Ana- Maria Alexandru era o fată de 14 ani cu tot viitorul în față. Învăța la Liceul din Trușești și era un copil bun la învățătură, sociabil. Avea preocupări specifice vârstei ei, dar încă nu avea o relație amoroasă. În ajun de Anul Nou a fost ucisă cu bestialitate de un tânăr de 20 de ani. A lovit-o cu o furie oarbă de nu mai puțin de 25 de ori, cu cuțitul. Maria n-a avut nicio șansă. Nici măcar strigătele disperate ale fratelui său de nouă ani, care a văzut totul, nu au mai putut să îi găsească salvarea.

În timp ce tânărul este în grija Poliției, Ana Maria, miercuri, a fost condusă pe ultimul drum de frați, de colegi, de prieteni, de profesori, dar și de simpli cetățeni care doar au auzit despre tragedie.

Sute de oameni s-au adunat să participe la slujba de înmormântare a fetei. Toți cei prezenți și-au exprimat regretul față de pierderea acestei copile, despre care toți angajații din sistemul de protecție a copilului au numai cuvinte de laudă.

Ana- Maria a fost îmbrăcată în rochie de mireasă, iar la căpătâiul său au fost aprinse lumânări și au fost aduse coroane de flori. Împietriți de durere, frații săi, inclusiv cei sub ochii căruia s-a petrecut totul, nu s-au dezlipit de sicriu până la locul de veci. O durere apăsătoare a fost resimțită de toți cei prezenți la funeralii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *