Mesajul viral al unui preot din Botoșani pentru cei care nu primesc „cu Boboteaza”: „Popa nu e de la Jandarmerie, nu va sparge uşa”

Un preot botoșănean, foarte activ pe rețelele de socializare, a transmis un mesaj pentru cei care refuză să primească preoții când vin cu Boboteaza. Teodor Ciurariu  spune că după ce au cheltuit bani grei pe băutură, mâncare din belșug, ba chiar și aruncată la gunoi, artificii și colindători, unii transmit tot felul de mesaje pe internet că refuză să primească preotul cu Boboteaza, considerând acest ritual o tradiție învechită.

Drag român ,,spiritual” , după ce ai dat cel puțin 500 de lei pe băutură în ultimele 2 săptămâni, 500 de lei pe mâncăruri aruncate a doua zi la gunoi, 500 de lei pe artificii şi 20 lei la colindători, acum faci circ pe net, fiindcă refuzi să îl primeşti pe popa cu Boboteaza. Bravo! Eşti, într-adevăr, un individ dezvoltat…. multilateral….. multicultural …, care nu mai bagă în seamă tradiţiile poporului. ( Ce-s alea?) Am o idee! Nu posta pe net, lasă ,,ghidușiile” astea puerile…Închide uşa! Nu fă circ, fă linişte! Popa nu e de la Jandarmerie, nu va sparge uşa! Te îmbrăţişez!”, este mesajul părintelui care s-a viralizat imediat.

Înaintea praznicului Botezului Domnului, potrivit tradiţiei Bisericii Ortodoxe preoţii merg în parohii, în casele enoriaşilor, pentru a le sfinţi stropindu-le cu agheazmă mare. Apa sfinţită de preot poartă în ea puterea curăţitoare şi sfinţitoare a harului dumnezeiesc şi aduce binecuvântarea lui Dumnezeu peste casa creştinului.

Un preot din Botoșani explică de ce nu se zice „Crăciun fericit”. „Demonstrați că ați fost foarte ușor de manipulat”

6 thoughts on “Mesajul viral al unui preot din Botoșani pentru cei care nu primesc „cu Boboteaza”: „Popa nu e de la Jandarmerie, nu va sparge uşa”

    1. da. RELIGIA e tampenia inventata de popi cu ajutorul caruia tin oamenii in robia prostiei si a robiei misticiste.
      Dumnezeu spune in biblie
      VETI CUNOASTE ADEVARUL, SI ADEVARUL VA VA FACE SLOBOZI.
      Dumnezeu e stiinta, istorie, logica, si mod de viata sanatos. În El ai psiholog, prieten , invatator. Te uimeste cu acuratetia adevarului Lui. ex visul lui Nabucodonosor
      Un chip de om urias cu:
      cap de aur,brate si piept de argint, coapse de arama , picioare de fierlabile picioarelor parte de fier si parte de lut. Vine o piatra de nicaieri desprinsa fara ajutorul vre-unei maini.( NU PRIN FAPTE SA NU SE LAUDE NIMENI) loveste chipul la picioare. Chipul se face praf si il ia vantul si nu s-a mai gasit( ruah in original. Descrierea uzuala pentru DUHUL SFANT)
      Acum, Dumnezeu dandui talcuirea visului descrie marile imperii ale lumii, doar cele in care a fost implicata religia. Si spune
      CHIPUL DE AUR ESTI TU-ADICA IMPERIUL BABILON. ARGINTUL- MEDO-PERSIA.
      ARAMA- GRECIA( prin Alexandru Macedon)
      FIERUL- IMPERIUL ROMAN
      PICIOARELE DIN LUT SI FIER- UNIUNEA EUROPEANA.
      Ce urmeaza?
      PIATRA CARE DEVINE UN MUNTE SI ACOPERA TOT PAMANTUL
      IMPARATIA VESNICA A LUI DUMNEZEU CARE STA SA VINA.
      DACA NU AI O BIBLIE O GASESTI PE INTERNET SAU APLICATII GOOGLE.

  1. Bine ca știu… oricum, la cât de agresiv cerșesc popii, nu m-ar mira sa înceapă și sa spargă uși! Popii nu au venit sa facă slujba pentru tinerii de la Colectiv pentru ca ” nu au fost chemati”… Cea mai josnica explicație! Pai, daca-i asa, de ce nu mergeți doar la cei care va cheamă și sa renunțați sa bateți la toate ușile/ porțile? Economisiți timp pentru voi și nervi pentru cei care s-au saturat de cerșetori!

    1. ai dreptate. popii sunt radacina relelor si necazurilor acestei lumi. Nu invata lumea nimic din ce spune Dumnezeu. Ii impinge spre misticism si prostire de creieri doar ca sa ii subjuge pentru banii pe care ii obtine de la oameni. Nu mai spun ca biserica e scutita de dati si taxe si pe deasupra mai primeste si bani de la stat, bani care ar ajuta mult in alte domenii.
      Dumnezeu a spus apostololor
      FARA PLATA ATI PRIMIT, FARA PLATA SA DATI!
      Dar omul uita ca Dumnezeu care e stapanul cosmosului, al intregului univers , NU ARE NEVOIE DE BANII AMARATILOR.
      Popii da, au nevoi personale. Au nevoie de aurde lux , de masini si ei sunt primii care te judeca cand ai un necaz. Pecand Domnul spune
      NU JUDECA, CA SA NU FII JUDECAT.
      SI MAI IMPORTANT, ISUS SPUNE:
      TATAL NICI NU JUDECA PE NIMENI. TOATA JUDECATA MI-A FOST DATA IN CER SI PE PAMANT. IAR EU NU AM VENIT SA JUDEC CI SA IMPLINESC VOIA TATALUI.
      sa ai o zi buna

  2. Oamenii trebuie sa invete ca sau CINE e adevarul pe acest pamant plin de minciuni si interese fatise.
    Daca vreti sa va deschideti ochii pentru ca timpurile sunt pe sfarsite apelati cu incredere la biblie , singura sursa ( cat de cat ) adevarata. Ca nici avolo nu s-au sfiit sa umble popii pentru interesul doctrinelor lor care nu au nimic in comun cu mesajul pur curat al lui Dumnezeu.
    cautati interlineare ale bibliei( nu exista in limba romana) . Dar asa afli unde te afli si ce urmeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *