Primele concluzii ale procurorilor din Botoşani după crima de la Truşeşti. Motivul halucinant pentru care ar fi fost ucisă Maria!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani l-au audiat pe autorul crimei din seara de ajun de Anul Nou de la Truşeşti şi au aflat care ar fi fost mobilul faptei. Din primele concluzii ale anchetei reiese că tânărul de 20 de ani ar fi ucis-o pe Maria, fetiţa de 14 ani de la un centru de plasament din Truşeşti, din cauza unei forme de gelozie.

Cătălin Răţuşcă i-ar fi propus fetei în mai multe rânduri să accepte să fie iubita lui, însă adolescenta a refuzat de fiecare dată. Deranjat de refuzul consecvent al fetei, botoşăneanul a avut o criză de furie, a pus mâna pe cuţit şi a urmărit-o în ziua de ajun în Truşeşti, înjunghiind-o de mai multe ori.

„De la un refuz al unei relaţii de prietenie … El se ţinea de mult după fata asta, dar acum s-a decompensat, probabil”, a declarat un procuror de la Botoșani.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice a autorului crimei de pe 31 decembrie.

Individul se află în arest preventiv, după ce în prima zi a anului Tribunalul Botoşani a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile sub acuzaţia de omor calificat.

FOTO & VIDEO Durere imensă la Trușești! Maria, fetița ucisă în plină stradă, a fost condusă pe ultimul drum

FOTO & VIDEO Imagini dureroase! Frații și prietenii Mariei, copila ucisă la Trușești, au însoțit cortegiul funerar până la locul de veci

 

Maria, copila ucisă cu 25 de lovituri de cuțit, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *