Percheziţii în mai multe case din Botoşani! Poliţiştii au răscolit opt locuinţe

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au pus în executare, joi, nu mai puţin de opt mandate de percheziție domiciliară, la locații din orașul Darabani, comunele Hudești, Suharău, Păltiniș și Mileanca. Locuinţele vizate aparțin unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

În cadrul activităților desfășurate de poliţişti, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor,  peste 200 de kilograme de articole pirotehnice și peste 600 de pachete de țigarete de proveniență Republica Moldova, Ucraina și Duty Free, pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente legale de proveniență.

„Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani.

Alexia, externată din spital. Copila va petrece Revelionul alături de familie

One thought on “Percheziţii în mai multe case din Botoşani! Poliţiştii au răscolit opt locuinţe

  1. la mitoc pe malul prutului langa moldoveni cand ?? era unu cu logan alb, avea in spate pe bancheta doua pachete mari …peste 1000 de pachete nu am cumparat ca ma gandeam ca e politaii la control ! pana la botosani nimeni … era unu cu un ochi cel cu loganu alb….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *