Dramă pentru o mamă din Botoșani! Fiul său, de 18 ani, și-a pus capăt zilelor

O femeie din Botoșani trece printr-o adevărată dramă după ce fiul său, un băiat de 18 ani, și-a pus capăt zilelor. Tatăl acestuia a murit, iar mama, botoșăneancă, s-a căsătorit pentru a doua oară și s-a mutat într-o comună din județul Botoșani.

Crescut doar de bunică, în Sălaj, Adişor, aşa cum îi spuneau localnicii, era un copil cuminte, liniştit şi harnic. A început să muncească încă de la 16 ani, iar în urmă cu trei luni a plecat şi în Belgia pentru a face mai mulţi bani pentru cele necesare. S-a întors acasă de sărbători, dar avea să fie şi ultimul drum pentru tânăr, scrie sportulsalajean, Adrian a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, băiatul s-ar fi certat cu bunica şi a decis să îşi închirieze o casă bătrânească din sat. Însă singurătatea, tristeţea şi supărarea l-au apăsat prea tare şi nu a mai putut să facă faţă. Înainte de a decide să se sinucidă, băiatul a trimis un mesaj de adio unui prieten. Acesta, împreună cu un alt tânăr l-au căutat în încercarea de a-l opri. Dar au ajuns prea târziu la el. Adrian murise.

Cercetările continuă, iar cauza exactă a decesului urmează sa fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *