Femei tâlhărite de un tânăr de 20 de ani. Botoșăneanul a fost arestat

Două femei au fost tâlhărite de un tânăr de 20 de ani. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt, comise de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Stăuceni, la data de 8 decembrie, respectiv 24 noiembrie a.c..

„Din cercetări, a rezultat faptul că acesta, la data de 8 decembrie 2022, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla pe strada Grivița, din municipiul Botoșani, i-ar fi sustras unei femei, de 55 de ani, geanta pe care o purta pe umăr. În urma incidentului, victima s-a dezechilibrat și a căzut pe sol. Totodată, la data de 24 noiembrie a.c., acesta ar fi sustras o geantă, unei femei, de 48 de ani, în timp ce aceasta traversa strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Botoșani”, susține Nenișcu.

La data de 16 decembrie, față de  tânăr s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, apoi, în aceeași zi, a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile. Dosarul a fost înaintat către unitatea de parchet competentă cu propunere de trimitere în judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *