Bărbat prins de polițiștii de frontieră botoșăneni cu un buletin fals. Voia să obțină un serviciu mai bine plătit în Franța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie Republica Moldova asupra căruia a fost descoperit un document de identitate fals.

În data de 28 decembrie 2022, în jurul orei 09.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au oprit pentru control, în localitatea Stânca, un autoturism înmatriculat în Franţa, condus de un cetăţean moldovean în vârstă de 53 de ani.

„În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au descoperit asupra bărbatului, un document de identitate cu însemnele autorităţilor române. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului descoperit, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că fiind la muncă în Franţa, pentru a putea obţine un loc de muncă mai bine plătit, a apelat la un coleg care i-a obţinut cartea de identitate. Pentru acest serviciu, a plătit suma de 250 de euro”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de instigare la fals.

Momente de coşmar pentru un bărbat din Botoşani. Şi-a găsit fratele mort în casă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *