Doi tineri, snopiți în bătaie pe o stradă din orașul Săveni. Agresorii au fost reținuți

retinuti tigari contrabanda
foto arhiva

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au emis, marți, 27 decembrie, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui a doi tineri, de 20 și 36 de ani, ambii din comuna Vlăsinești, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări, a reieșit faptul că cei doi, în noaptea de 26 spre 27 decembrie, în timp ce se deplasau pe o stradă din orașul Săveni, s-au întâlnit cu doi tineri, de 18 și 19 ani și pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, i-ar fi agresat pe aceștia provocându-le leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

Cele două persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în funcție de rezultatele cercetările să fie dispuse măsuri legale, precizează într-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Șoferul care a provocat accidentul mortal din prima zi de Crăciun, reținut de polițiștii botoșăneni. Cât de beat s-a urcat la volan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *