Șoferul care a provocat accidentul mortal din prima zi de Crăciun, reținut de polițiștii botoșăneni. Cât de beat s-a urcat la volan

Șoferul care a provocat accidentul mortal din prima zi de Crăciun, reținut de polițiștii botoșăneni. La data de 25 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 30 de ani, din comuna Răuseni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data 25 decembrie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean D.J. 282 H, în comuna Răuseni, ar fi surprins și accidentat un bărbat, de 53 de ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers, în fața sa. În urma impactului victima a decedat. Conducătorului auto i-au fost prelevate brobe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, valoarea rezultată fiind de 1,35 mg/l, a precizat Delia Nenișcu.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus.

FOTO Tragedie rutieră la Botoșani! Un bărbat a murit într-un accident produs duminică seară, în prima zi de Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *