FOTO Accident după accident la Botoșani în prima zi de Crăciun. O persoană a murit și patru au fost rănite

O persoană a murit și patru au fost rănite în urma unui val de accidente produs, duminică, în prima zi de Crăciun. Cel mai grav accident a avut loc în localitatea Rediu, din comuna Călărași, acolo unde un bărbat de 53 de ani, care se deplasa pe o bicicletă, a murit, după ce a fost lovit de o mașină condusă de un șofer băut.

Al doilea accident, din punct de vedere al gravității, s-a soldat cu rănirea a trei persoane, care se aflau într-un autoturism de Botoșani care s-a răsturnat pe drumul național DN 28B, la ieșirea din localitatea Cotnari.

Duminică seară, la Cheleș- comuna Sulița, două mașini au fost avariate, după ce au intrat în coliziune cu o căruță, în care se afla un căruțaș aflat sub influența băuturilor alcoolice. Căruțașul a fost rănit și preluat de ambulanțe pentru a fi transportat la spital.

Tot duminică seară, în municipiul Botoșani au avut loc două accidente, în ambele fiind implicate câte un taxi. Unul dintre ele s-a produs la intersecția dintre strada Primăverii și strada Octav Onicescu, ca urmare a neacordării de prioritate de către taximetrist. Dacia Logan, care rula în regim de taxi, a intrat în coliziune cu o mașină de teren, care circula pe strada prioritară.

Celălalt accident s-a produs pe strada Sucevei la intersecția cu Bulevardul Mihai Eminescu. Un autoturism înmatriculat în județul Neamț a intrat în intersecție fără a acorda prioritate unei Dacia Logan, taxi, care circula regulamentar.

 

Accident pe un drum din județul Botoșani! O șoferiță de 20 de ani a intrat cu mașina într-un șanț, apoi a ricoșat într-un copac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *