Accident pe un drum din județul Botoșani! O șoferiță de 20 de ani a intrat cu mașina într-un șanț, apoi a ricoșat într-un copac

foto arhiva

Accident cu doi răniți, sâmbătă 24 decembrie, pe un drum din județul Botoșani. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe D.N. 29 D, în comuna Durnești, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din verificările efectuate până în acest moment a reieșit faptul că o tânără, de 20 de ani, din comuna Durnești, în timp ce se deplasa pe D.N. 29 D, dinspre orașul Ștefănești înspre comuna Trușești, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în impact cu un șanț de beton de pe marginea părții carosabile și apoi, a ricoșat într-un copac.

În urma impactului, atât conducătorul auto cât și pasagerul de pe scaunul din dreapta, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

FOTO Tragedie rutieră la Botoșani! Un bărbat a murit într-un accident produs duminică seară, în prima zi de Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *