Percheziții la o firmă din Botoșani și la două locuințe. Ce au căutat anchetatorii

Percheziții la o firmă din Botoșani și la două locuințe, cu două zile înainte de Crăciun! Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au pus în executare, vineri, 23 decembrie, 3 mandate de percheziție domiciliară la două locuințe și la sediul unei societăți comerciale, din comuna Mihai Eminescu, comuna Curtești și municipiul Botoșani, aparținând unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

„În urma activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificate peste 2.000 de kilograme de articole pirotehnice care erau deținute cu respectarea prevederilor legale, însă erau depozitate în spații neautorizate de Inspectoratul Teritorial de Muncă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind depozitarea numai în spații special construite și amenajate a articolelor pirotehnice.

Activitățile au fost efectuate cu sprijinul Serviciului Criminalistic și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *