Artistul Bogdan Ota a intrat în politică. A devenit vicepreședinte al unui partid politic

Artistul Bogdan Ota a intrat în politică. Acesta a devenit vicepreședinte al organizației județene a partidului NOI, condus de fostul premier Viorica Dăncilă. Ota s-a alăturat astfel echipei condusă la Botoșani de Radu Țipișcă.

„Atunci când vorbești despre un artist ca el nici nu știi cu ce să începi, iar punctul n-ar mai trebui folosit. Bogdan Ota este un maestru, o somitate a muzicii contemporane, un compozitor și un pianist care a reușit să se facă recunoscut în întreaga lume. Norvegienii, la concursul „Norvegienii au talent” l-au întrebat: „Ce face România cu tine, cu așa un talent?”. Bogdan, astăzi are un răspuns la această întrebare. România pentru el este pământul unde s-a născut și unde a învățat să simtă și să iubească românește. După foarte mulți ani de lumini de Las Vegas, botoșăneanul Bogdan Ota s-a reîntors în locul natal. Astăzi Bogdan mi-a spus: „România m-a făcut omul care sunt astăzi, de astăzi vreau să ajut activ la restabilizarea acestei minunate țări. Românii sunt bogați sufletește iar eu știu că prin credință și uniți vom reuși. De astăzi vreau să fim NOI”, a precizat Radu Țipișcă.

Liderului organizației județene, Radu Țipișcă, anunța în toamnă că este în discuții cu mai mulți oameni de business, care și-au manifestat intenția de a i se alătura în organizația politică. Organizația numără la Botoșani este 300 de membri.

Avem două organizații municipale, două organizații orășenești și 14  organizații comunale în care activează peste 300 de membri activi și, bineînțeles, avem în discuții și mai ales foarte mulți simpatizanți, dar și oameni care vor să vină alături de noi, care nu au mai făcut politică”, spunea Țipișcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *