Un bărbat din Botoșani a rămas fără mână în urma unui accident cutremurător

accident-noaptea botosaniUn caz cu totul cutremurător s-a petrecut, în această săptămână în județul Botoșani. Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Frumușica, a rămas fără o mână după ce aceasta a fost efectiv smulsă în timpul intervenției la un tractor. Botoșăneanul se afla pe câmp cu un tractor, iar la un moment dat s-a împiedicat și, în cădere, și-a prins mâna la cardanul utilajului agricol.

Accidentul s-a petrecut luni în jurul orei 15.00, însă bărbatul rănit grav a fost găsit pe câmp de soția sa cu câteva ore mai târziu. Aceasta a sunat la 112, iar o ambulanță a ajuns la fața locului, însă intervenția a fost tardivă, ca urmare a apelului făcut cu întârziere.

„Avea avea o fractură prin smulgere de humerus și amputație de braț stâng, el fiind stângaci. A stat vreo trei ore pe câmp și a ajuns târziu la noi. Era și hipotermic când a venit la noi. Noi l-am stabilizat și l-am trimis la Iași, însă acolo brațul i-a fost amputat”, a declarat medicul Monica Adăscăliței de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati Botoșani, care era de gardă în momentul în care botoșăneanul a ajuns la spital.

Bărbatul cu brațul amputat este internat acum la Spitalul Clinic Sfântul Spiridon din Iași, unde va rămâne mai multe zile pentru a fi stabilizat.

Îngrozitor! O adolescentă din Botoșani a rămas fără mâini, în urma gravului accident de la Pașcani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *