Îngrozitor! O adolescentă din Botoșani a rămas fără mâini, în urma gravului accident de la Pașcani

O adolescentă din Botoșani a rămas fără mâini, în urma gravului accident din noaptea de vineri spre sâmbătă de la Pașcani. Fata de 15 ani era membră a ansamblului folcloric „Flori de măr” din Curtești și urma să danseze, alături de colegii ei, pe scena unui festival din Slobozia. Ea s-ar fi alăturat ansamblului respectiv cu foarte puțin timp în urmă, după ce a spus că este pasionată de dansuri și muzică populară.

În urma accidentului, tânăra, care este elevă a Colegiului Naţional AT Laurian, a suferit politraumatisme, care au condus la amputația totală a brațului stâng și amputația parțială a brațului drept. Ea a fost diagnosticată, de asemenea, cu traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoștinței și cu plăgi contuze hemifacies drept și regiunea fronto temporală dreaptă.

Fata este internată la Spitalul de copii „Sfânta Maria” din Iași, unde este supusă unor intervenții chirurgicale.

Știrea inițială

Un autocar din Botoșani, care era plin cu copii și adulți, s-a răsturnat, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în municipiul Pașcani. Zeci de răniți au fost transportați la spitalele din Iași, după ce autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție. Accidentul cumplit a avut loc la ora 00.03, în autocar aflându-se 35 de persoane.

La locul accidentului s-au deplasat mai mult de zece ambulanțe,  mașini de pompieri cu descarcerarea grea, dar și numeroase echipaje de poliție. În urma evaluării medicale au fost transportate la spital 25 de persoane, din care două persoane la Spitalul de Copii Sf Maria Iași., iar cele mai multe la Spitalul Municipal Pașcani Din totalul persoanelor 15 aveau vârste cuprinse între 14-17 ani.

Potrivit primelor informații, autocarul transporta membrii unui ansamblu folcloric din județul Botoșani, care mergea la un festival în județul Ialomița.

Victimele accidentului de la Pașcani erau membri ai unui ansamblu folcloric din Botoșani. Vezi din ce localitate sunt!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com