VIDEO Profesorii de la un liceu din Botoşani care merg cu colindul şi primesc ropote de aplauze

Mai mulţi profesori de la un liceu din municipiul Botoşani merg cu colindul şi primesc ropote de aplauze din partea audienţei. Este vorba de profesorii de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, care au format grupul vocal Emisong, care au mers, miercuri, să îi colinde pe reprezentanţii autorităţilor publice judeţene.

Corul, condus de profesorul de religie Cătălin Purice, care are în componenţă alte 14 cadre didactice, dar şi pe directorul adjunct Ştefan Oltean, a interpretat colinde şi cântece specifice sărbătorilor de iarnă în Palatul Administrativ, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Doina Federovici, a vicepreşedinţilor CJ, Dorin Birta şi Bogdan Dăscălescu, a prefectului Sorin Cornilă, a subprefecţilor Elena-Paula Cojocariu-Berențan şi Tiberiu Manolache, dar şi a consilierilor judeţene şi a unui număr mare de angajaţi din cele două instituţii publice. Corul, acompaniat la viori şi chitară, a primit numeroase aplauze din partea gazdelor.

FOTO & VIDEO Elevul din Botoșani cu o performanță incredibilă la Olimpiada Internațională de Științe, premiat de Consiliul Județean

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *