FOTO & VIDEO Elevul din Botoșani cu o performanță incredibilă la Olimpiada Internațională de Științe, premiat de Consiliul Județean

Casian Niculăesa, elevul Colegiului Național „Mihai Eminescu” Botoșani, care a strălucit la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori, desfășurată la Bogotá, Columbia, în perioada 2-12 decembrie 2022, a fost premiat, vineri, la Consiliul Județean.

Liceanul, în vârstă de numai 15 ani, pregătit de profesorii Orest-Liviu Huţanu (biologie), Constantin Gugeanu (chimie) și Cristina Bălăucă (fizică), a obținut medalia de bronz, reînnodând tradiția marilor performanțe obținute de elevii Colegiului Națională „Mihai Eminescu” la Olimpiadele Internaționale de Științe pentru Juniori. El a primit un premiu de 1350 de lei din partea CJ Botoșani. Totodată, un om de afaceri din Botoșani i-a oferit acestuia un premiu de 2.000 lei.

În urmă cu șapte ani, vărul lui Cassian, Ștefan Bălăucă, aducea medalia de argint de la faza internațională a acestei prestigioase competiții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *