Tânăr reținut de polițiștii botoșăneni. S-a urcat la volan beat și fără permis și a acroșat un autoturism

Un botoșănean este anchetat de polițiști pentru mai multe infracțiuni rutiere. Marți, 20 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 24 de ani, din comuna Mihai Eminescu, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 18 decembrie 2022, ar fi condus autoturismul pe strada Zambilelor, din comuna Mihai Eminescu, fără a poseda permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult decât atât, acesta a acroșat un autoturism care era staționat pe marginea părții carosabile, rezultând pagube materiale.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru cele două infracțiuni menționate mai sus”, a precizat Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *