Un tânăr plin de bani, originar din Botoșani, face foamea pentru 100.000 de euro. Uimitor ce vrea să facă cu banii

Tânărul de la „Imperiul Leilor” a acceptat propunerea și nu are temeri legate de ce s-ar putea întâmpla în Republica Dominicană. Dobrincu este hotărât să își testeze limitele în junglă. El chiar a declarat că toată viața a căutat să se autodepășească.

„Poate sună un pic ciudat, dar nu sunt foarte multe lucruri în viață care mă mai mișcă atât de mult. O provocare de genul e binevenită. Sunt extremist”.

Tânărul a povestit că atunci când avea doar  17 ani a plecat de acasă. Sebastian și-a luat cu el doar un ghiozdan când a decis că vrea să plece în New York. Dobrincu a mărturisit că nu cunoștea pe nimeni în acest oraș și că preț de câteva zile a dormit pe jos. Mai mult decât atât, el a supraviețuit cu banii pe care îi avea de pe o zi pe alta. „E a doua oară când plec din țară și mă duc să fac foamea. Sunt curios să văd cum e să mă deconectez total. Ce poate fi mai frumos decât să te arunci în necunoscut?”.

Sebastian Dobrincu este hotărât să câștige Survivor 2023

Sebastian Dobrincu își dorește să fie câștigătorul „Survivor România”  din 2023. Tânărul s-a hotărât deja ce să facă cu marele premiu dacă va reuși să îl câștige. Dobrincu a declarat că premiul în valoare de 100.000 de euro va fi donat unei cauze sociale. Băiatul chiar este hotărât să dubleze valoarea premiului și să doneze toți banii.

Când am aflat că e un premiu în bani, de 100.000 de euro, mi-a dat o motivație în plus. Pentru că vreau să fac din prezența mea o cauză socială. Dacă o să fiu fericitul câștigător, o să dublez suma, o să mai pun 100.000 de euro de la mine și o să-i donez.”, a mai spus Sebastian Dobrincu pentru StirileProTV.

Sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *