El este botoșăneanul mort în accidentul cutremurător de sâmbătă după-amiază. Robert avea doar 24 de ani

Botoșăneanul mort în accidentul cutremurător de sâmbătă seară de la Roma se numește Robert Dănilă și avea doar 24 de ani. În ultima perioadă, familia acestuia se mutase în comuna Stăuceni. Sâmbătă, el a luat mașina fratelui său, care este plecat în străinătate, și a mers să se plimbe cu ea, însă acolo avea să își găsească sfârșitul.

Drum lin spre stele suflet bun”, i-au transmis prietenii.

„Fraticuuu? Unde s sărbătorile alea care le am vorbit de o luna?? te iubesc și Drum lin către îngeri 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 Dumnezeu sa te aibe in paza lui”, a scris pe pagina sa unul dintre prieteni.

Cum s-a produs accidentul

Tânărul de 24 de ani care a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului județean DJ 296, care leagă municipiul Botoșani de comuna Roma, a fost aruncat din mașină, în urma impactului violent, susțin polițiștii. Potrivit acestora, botoșăneanul ar fi murit pe loc, fără a exista șanse de supraviețuire. Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au putut decât să constate decesul acestuia. 

Conducătorul auto, un tânăr de 24 de ani, în timp ce se deplasa pe drumul județean D.J. 296, dinspre localitatea Roma înspre municipiul Botosani, pe un sector de drum în aliniament, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare in care intră in impact cu copacii de pe marginea părții carosabile. In urma impactului, tânărul a fost proiectat în afara părții carosabile, fiind declarat decedat de către cadrele medicale sosite la fața locului”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *