VIDEO Șoferul mort în accidentul de la Roma a fost aruncat din mașină. Medicii nu au putut face nimic

Tânărul de 24 de ani care a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului județean DJ 296, care leagă municipiul Botoșani de comuna Roma, a fost aruncat din mașină, în urma impactului violent, susțin polițiștii. Potrivit acestora, botoșăneanul ar fi murit pe loc, fără a exista șanse de supraviețuire. Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au putut decât să constate decesul acestuia. 

Conducătorul auto, un tânăr de 24 de ani, în timp ce se deplasa pe drumul județean D.J. 296, dinspre localitatea Roma înspre municipiul Botosani, pe un sector de drum în aliniament, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare in care intră in impact cu copacii de pe marginea părții carosabile. In urma impactului, tânărul a fost proiectat în afara părții carosabile, fiind declarat decedat de către cadrele medicale sosite la fața locului”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Delia Nenișcu.

Al doilea accident al zilei de sâmbătă, pe același drum

Un tânăr de 20 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit un copac de pe marginea drumului. Evenimentul s-a produs sâmbătă, la prânz, pe raza localității Roma.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat că șoferul era ieșit din autoturism și i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajului SAJ. Ulterior, a refuzat transportul la spital”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Totodată, pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei. Totodată, au îndepărtat de pe partea carosabilă elementele de caroserie, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

 

foto: Facebook/Ștefan Damian

FOTO Accident cumplit! Un autocar din Botoșani, cu copii și adulți, s-a răsturnat la Pașcani. Sunt zeci de răniți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *