FOTO Încă o nenorocire înainte de Crăciun în județul Botoșani! Două familii au rămas fără case. O femeie a ajuns la spital

Încă o nenorocire s-a produs înainte de Crăciun în județul Botoșani! Două familii au fost afectate în urma unui incendiu produs în noaptea de luni spre marți, în municipiul Dorohoi. Casa unei bătrâne de 88 de ani s-a aprins, cel mai probabil de la un coș de fum deteriorat, iar flăcările s-au extins la acoperișul locuinței fiicei sale.

Alarma a fost dată puțin înainte de miezul nopții, de nepotul bătrânei. Tot el a ajutat-o pe bunică să iasă din locuință. Femeia a suferit un atac de panică și a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, ulterior fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ajunși la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au constatat că ardea casa bătrânei în totalitate, precum și o parte din acoperișul celeilalte locuințe. Intervenția a fost îngreunată de faptul că în toate cele trei încăperi ale casei era depozitată o cantitate mare de deșeuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *