Tatăl Alexiei: Băiatul și-a cerut iertare pentru că nu a avut grijă de sora lui

Tatăl Alexiei, adolescenta de 15 ani care a rămas fără mâini în accidentul de la Pașcani, a povestit că fiul său, Eric, cel care a găsit mâna stângă a copilei printre fiarele autocarului, și-a cerut iertare pentru că nu a avut grijă de sora lui. Florin Tudose este marcat de numărul mare de oameni care și-au arătat solidaritatea față de familia sa în această perioadă și a spus că nu credea că în România există așa ceva. El susține că a primit nenumărate încurajări și mii de persoane s-au rugat pentru fiica sa, au mers să doneze sânge pentru ea și ceilalți răniți și nu are cuvinte să le mulțumească îndeajuns.

„Băiatul m-a sunat, de fapt l-am sunat eu după ce am vorbit cu soţia. Primul lucru şi-a cerut iertare că nu a avut grijă de sora lui. Vă daţi seama că nu este vina lui sub nicio formă. Nici să nu se gândească vreodată la aşa ceva, pentru că nu are nicio vină. Ne-a povestit că a găsit-o pe sora lui, a trebuit să îi dea câteva palme ca să o trezească, să poată să vadă că e conştientă. Când a văzut că s-a trezit a văzut că nu are o mână. Pentru un copil de 16 ani este un şoc foarte mare. Faptul că a reuşit să fie atât de conştient, atât de perspicace, să acţioneze atât de rapid un copil. Pentru mine este un erou”, a spus tatăl Alexiei.

Bărbatul s-a întors din străinătate după șapte ani. El a povestit că înainte de producerea accidentului, stabilea cu Alexia cum să decoreze casa pentru Crăciun. Erau cu toții încântați că vor petrece sărbătorile împreună.

Tatăl Alexiei, mesaj uimitor către șoferul care a produs teribilul accident. „Mă rog pentru el”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *