FOTO! Grupul de deținuți din cadrul Penitenciarului Botoșani, locul II la Festivalul „O ce veste minunată”

Concurenți în cadrul Festivalului O ce veste minunată– Concurs coral de colinde, grupul de deținuți din cadrul Penitenciarului Botoșani și-au deschis sufletele și au vestit bucurie și gânduri alese în pragul sărbătorilor de iarnă.

Cele 11 glasuri de bărbați au răsunat cu emoție, astăzi, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Botoșani, Crăciunul reprezentând o perioadă încărcată de dor de casă și de cei dragi.

În ropote de aplauze, cele trei colinde interpretate au transmis emoții celor prezenți în sală. Drept urmare, juriul a apreciat momentul prezentat, acordând grupului coral al Penitenciarului Botoșani premiul al II-lea și solicitând încă o reprezentare din partea acestora la încheierea galei de acordare a premiilor.

Desfăşurarea activităţilor din această perioadă vin să susţină afectiv şi moral persoanele aflate în detenție şi, nu în ultimul rând, să cultive spiritului şi valorile moral-creştine în rândul acestora, să faciliteze recuperarea psiho–comportamentală şi stimularea altruismului şi menţinerii contactelor cu familia şi comunitatea, transmite printr-un comunicat Penitenciarul Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *