Botoșănean tâlhărit de două tinere. Cum au acționat femeile pentru a obține 35 de euro

Un botoșănean a fost tâlhărit de două tinere de 19 și 20 de ani. Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut două tinere de 19 și 20 ani, din comuna Oșești, respectiv Berezeni, județul Vaslui, bănuite de săvârșirea unei infracțiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit anchetatorilor, tâlhăria a avut loc la data de 19 septembrie 2022, în municipiul Vaslui. Cele două femei s-ar fi folosit de o substanță narcotică și ar fi deposedat un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Botoșani, de o sumă de 35 de euro.

„La data de 16 decembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de cele două tinere a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acestea urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor două persoane cercetate”, precizează reprezentanții Poliției Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *