Minune de Crăciun! Adolescenta din Botoșani cu brațele amputate în urma accidentului a fost salvată de medici

Eleva cu brațele amputate în urma gravului accident rutier produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la Pașcani a fost salvată de medicii ieșeni. Anunțul a fost făcut chiar de tată tinerei, Florin Tudose, care mulțumește pentru sprijin și roagă să se doneze sânge pentru Alexia.

Doresc să vă anunț că rugămințile voastre către Bunul Dumnezeu au dat rezultate. Minunea s-a întâmplat” Alexia Tudose tocmai a ieșit din operație. Operația este reușită după 20 de ore. Are ambele brațe la loc. Totul va fi bine” Vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Vă rog să donați sânge!”, este declarația tatălui fetei.

Alexia Tudose, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul Național ”A.T.Laurian” a fost operată de o echipă de medici de la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași,

Alexia era membră a ansamblului folcloric „Flori de măr” din Curtești și urma să danseze, alături de colegii ei, pe scena unui festival din Slobozia. Ea s-ar fi alăturat ansamblului respectiv cu foarte puțin timp în urmă, după ce a spus că este pasionată de dansuri și muzică populară.

În urma accidentului, tânăra, care este elevă a Colegiului Naţional AT Laurian, a suferit poli-traumatisme, care au condus la amputația totală a brațului stâng și amputația parțială a brațului drept. Ea a fost diagnosticată, de asemenea, cu traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoștinței și cu plăgi contuze hemifacies drept și regiunea fronto- temporală dreaptă.

Îngrozitor! O adolescentă din Botoșani a rămas fără mâini, în urma gravului accident de la Pașcani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *