El este jandarmul botoșănean care a salvat o femeie de la o bătaie cruntă. Adrian se afla în timpul liber

Jandarmul botoșănean care a salvat o femeie de la o bătaie cruntă, în timp ce se afla în timpul liber, este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni de patru ani. Acesta  execută misiuni de ordine publică în cadrul Detașamentului 3J Dorohoi din luna octombrie 2020, când s-a transferat de la o structură a Jandarmeriei Române din București, unde a primit repartiție la terminarea școlii.

Nenorocirea a avut loc pe o stradă din Dorohoi

Bărbatul o lovea, miercuri seară, cu pumnii și cu un obiect contondent, iar femeia era căzută pe partea carosabilă, în zona Pieței Mici din municipiul Dorohoi.

Un jandarm aflat în timpul liber a văzut totul, a oprit imediat mașina cu care se deplasa și a sărit în sprijinul femeii, obiectul cu care aceasta a fost lovită dovedindu-se a fi o cârjă medicală din aluminiu, ce ii aparținea. Agresorul, aflat în stare de ebrietate, a aruncat cârja la vederea jandarmului și s-a îndreptat spre un chioșc de fast-food.

În timp ce jandarmul a ajutat-o să se ridice și să meargă pe trotuar, agresorul s-a întors la femeia care, după vârstă îi putea fi mamă, acuzând-o că i-ar fi sustras un telefon și a încercat să o lovească din nou, cu piciorul de această dată.
Intenția sa a fost stopată de jandarm, care l-a reținut până la sosirea unui echipaj de poliție ce a preluat cazul pentru soluționare.

„În urma apelului 112 efectuat de jandarm, s-a prezentat în scurt timp și o ambulanță care i-a acordat femeii îngrijirile medicale necesare”, arată Jandarmeria Botoșani.

FOTO Caz șocant! O femeie din Botoșani a fost bătută în plină stradă de un bărbat. Un jandarm a salvat-o din mâna atacatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *