Un botoșănean a bătut un bărbat și l-a dat jos din autocar. Victima a fost găsită pe mijlocul drumului

Un bărbat care se întorcea din Olanda a fost bătut și dat jos din autocar. Victima a fost găsită în mijlocul drumului, în localitatea Satulung din Maramureș. Bagajele acestuia au fost aruncate și ele din mijlocul de transport, pe mijlocul drumului. Bărbatul se întorcea acasă pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familie. Nu este clar cine l-ar fi agresat, la acest moment, dar intrase într-un conflict cu șoferul autocarului și alte două persoane.

Bărbatul a fost bătut și dat jos din autocarul înmatriculat în județul Botoșani, arată publicația locală vasiledale.ro.

Potrivit Poliției, la data de 11 decembrie a.c., la ora 05.33, „polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, în localitatea Satulung, o persoană se află pe mijlocul drumului național 1C. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 29 de ani din județul Iași, care prezenta leziuni la nivelul feței. Din cele relatate de acesta, s-a stabilit faptul că în timp ce se afla în calitate de pasager într-un autocar împreună cu conducătorul auto și alte două persoane, ajunși în localitatea Satulung, în urma unor neînțelegeri, a fost dat jos din autocar, iar, ulterior, a fost agresat fizic.Totodată, bagajele sale i-au fost aruncate pe marginea drumului public.”

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. De asemenea, tânărul reclamă faptul că i-a fost distrus un televizor, provocându-i un prejudiciu de 1.500 de lei, arată sursa citată.

Urmare a activităților întreprinse de polițiștii Postului de Poliție Satulung a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 29 de ani din județul Botoșani, și s-a deschis un dosar penal.

Sursa: Stirileprotv.ro

Tragedie la Botoșani! Un bărbat a murit în urma unui accident de muncă. Avea doar 46 de ani și lucra pentru Direcția Silvică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *