Învățământul din Botoșani în doliu! S-a stins din viață un cunoscut profesor de la un liceu din municipiu

Învățământul din Botoșani este din nou în doliu, după ce s-a stins din viață un cunoscut profesor de la un liceu din municipiul reședință de județ. Este vorba de profesorul Artur Aanei, care a predat la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga și care a fost director al acestei unități de învățământ..

„Fostul nostru diriginte, domnul profesor Artur Aanei, a plecat în lumea fără dor. Dumnezeu să-l ierte! A format multe generații de educatoare și învățători. A condus înțelept Liceul Pedagogic mulți ani. Calm, cumpătat la vorbe și fin psiholog! Noi, cei care l-am avut diriginte și profesor de psihologie si pedagogie, am pornit în profesie și in viață cu o pregătire psihopedagogică temeinică. Toți, acolo unde viața ne-a purtat, ne-am făcut datoria de cadre didactice”, scrie pe contul său de Facebook profesoara Florentina Dănilă.

Sicriul cu corpul neînsuflețit al profesorului a fost depus vineri la Biserica Sfântul Dumitru din Botoșani, iar înmormântarea va avea loc duminică.

 

Un botoșănean a bătut un bărbat și l-a dat jos din autocar. Victima a fost găsită pe mijlocul drumului

One thought on “Învățământul din Botoșani în doliu! S-a stins din viață un cunoscut profesor de la un liceu din municipiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *