Accident produs de un șofer băut, într-o comună din Botoșani. Cât de beat era

Un șofer a urcat băut la volanul unei mașini și a produs un accident rutier. Din fericire, nu au fost victime, ci doar pagube materiale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, la data de 13 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe drumul comunal D.C. 61, în comuna Mihai Eminescu s-a produs un accident rutier soldat cu avarii, iar conducătorul auto este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

„Echipajul de poliție direcționat la fața locului a identificat autoturismul la care facea referire apelantul, stabilind identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat, de 64 de ani, din comuna Mihai Eminescu. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, susține Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *