Tânăr din Botoșani reținut în urma unor percheziții. A furat mii de litri de motorină din rezervoarele unor utilaje

Un tânăr din județul Botoșani a fost reținut de polițiști în urma unor percheziții. El este acuzat că ar fi furat mii de litri de motorină din rezervoarele unor utilaje. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, la data de 14 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 29 de ani, din comuna Albești, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în nopțile de 22 spre 23 noiembrie și 3 spre 4 decembrie 2022, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate și i-ar fi sustras peste 2.000 de litri de motorină, din rezervoarele a două utilaje agricole.

„La data de 13 decembrie 2022, polițiștii au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară la dmiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, precum și la o locuință folosită de către acesta ocazional. În urma activităților desfășurate la locațiile vizate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. Totodată, persoana bănuită de comiterea faptei a fost condusă la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere, ulterior, față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore”, precizează sursa citată.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *