Ce înseamnă cerințele de pariere

Industria jocurilor de noroc este în plină expansiune, iar operatorii vin în mod constant cu măsuri inovatoare pentru a rămâne relevanți pe această piață competitivă. Una dintre aceste tendințe este reprezentată de caracteristicile bonus care servesc drept stimulente pentru pariorii vizitatori. Cu toate acestea, jucătorii nu pot revendica pur și simplu aceste bonusuri. De fapt, pentru a reglementa modul în care sunt utilizate aceste caracteristici bonus, cazinourile au diverse cerințe de pariere care trebuie îndeplinite. Gândiți-vă că este ca și cum ați încerca să obțineți o bucată de tort din frigider: trebuie să aveți mai întâi un frigider, ca o cerință. Cerințele de pariere variază în funcție de produsele de jocuri de noroc, cum ar fi pariurile sportive, cazinourile live, sloturile și așa mai departe, dar joacă un rol similar peste tot.

 

Ce sunt cerințele de pariere?

 

O cerință de pariere este pur și simplu condițiile pe care majoritatea caselor de pariuri sportive sau a cazinourilor online le aplică unei promoții pentru a reglementa modul în care pariorii cheltuiesc câștigurile primite din promoții precum cele găsite în bonusuri casino online. Sunteți pe drumul spre o aventură de succes la pariuri dacă veți respecta aceste cerințe.

 

Cazinourile online și casele de pariuri sportive folosesc cerințele de pariere ca o măsură de protecție împotriva jucătorilor care profită de recompensele bonus fără a face niciun fel de investiție în schimb. Rezultatele unui astfel de comportament vor fi dezavantajoase pentru avantajul casei, deoarece operatorii de jocuri de noroc nu își pot permite să dea bani fără să primească bani în schimb.

 

Cerințele de pariere se găsesc adesea în segmentul T&Cs al unei campanii de jocuri de noroc online, indicând de câte ori trebuie să pariați printr-o promoție înainte de a putea retrage orice câștiguri legate de aceasta.

 

Cerințele de joc și de rulaj sunt alte denumiri pentru cerințele de pariere. Pentru a profita de caracteristicile bonusurilor și pentru a vă crește șansele de câștig la un cazinou online, ar trebui să vă acordați puțin timp pentru a studia cerințele de pariere.

Cum funcționează cerințele de pariere

Cerințele de pariere pot fi specifice pentru diferite site-uri de jocuri de noroc online, dar ele urmează același principiu.

 

Pentru a vă încasa câștigurile, trebuie să îndepliniți cerințele de pariere din secțiunile de termeni și condiții. Asta înseamnă că dacă aveți 100 de dolari în cont, dar 50 de dolari sunt bani de bonus, trebuie să îndepliniți cerința de pariere înainte de a putea retrage banii.

 

Pentru bonusurile pentru evenimentele Sportsbet, pariul necesar poate fi între 1x și 5x. Trebuie să pariați banii de bonus (și poate și banii din depozit) de atâtea ori pentru a îndeplini cerința de pariere.

 

Imaginați-vă că v-ați înscris la o casă de pariuri sportive online care oferă un bonus de bun venit constând într-un pariu fără risc. Dacă ați plasat un pariu nereușit de 100 de dolari, casa de pariuri sportive vă va credita portofelul cu 100 de dolari în pariuri gratuite care au o cerință de pariere de 1x. Apoi, pentru a converti aceste credite în bani reali care pot fi retrași, trebuie să fie pariate o singură dată.

Cerințe standard de pariere pentru diverse servicii de pariuri online

Operatorii de jocuri de noroc online stabilesc adesea cerințe speciale de pariere în funcție de unicitatea lor. Este mai probabil să vă împiedicați de oricare dintre cerințele de pariere enumerate mai jos.

1.   Pariuri sportive

În general, reglementările privind pariurile din casele de pariuri sportive online sunt mult mai permisive decât cele ale altor servicii de cazinou mobil sau online. Aici sunt prezente în principal trei tipuri de cerințe de pariere: „pariul gratuit”, ceea ce înseamnă că un jucător trebuie să parieze o anumită sumă pentru a putea primi pariul gratuit fără nicio cerință suplimentară; „fără pariu”, unde puteți primi fonduri retractabile fără a face nimic; și, în cele din urmă, „pariul cu rotiri gratuite”, unde trebuie să pariați aceeași sumă pe care ați primit-o pentru a vă retrage recompensele.

2.   Cazinouri live

Înainte de a putea retrage bonusul dintr-un cazinou live, majoritatea jucătorilor trebuie să plaseze mai întâi un număr predeterminat de pariuri. O ofertă de recompensă de 100% cu o cerință de miză minimă de 50x este un bun exemplu.

3.   Sloturi

Învârtirile gratuite sunt o funcție bonus frecventă în jocurile de aparate. Aceasta înseamnă că puteți paria cu aceste rotiri gratuite fără a fi nevoie să faceți un depozit. Cu toate acestea, trebuie să depuneți înainte de a folosi aceste rotiri gratuite dacă doriți să vă încasați câștigurile.

Condiții suplimentare de pariere T&Cs

Următorii termeni și condiții suplimentare însoțesc uneori cerințele de pariere:

 

  • Cotele minime: Cotele pentru pariurile eligibile sunt de obicei între -300 și -250 sau mai mari. Prin urmare, o linie cu o cotă de 200 va conta pentru cerința de pariere, în timp ce o linie cu o cotă de 350 nu va conta.
  • Doar cu plată Câștig de cauză: Vă încasați pariul și câștigurile atunci când plasați un pariu pe bani reali și câștigați. Cu toate acestea, dacă pariați folosind credite bonus, pariul în sine este pierdut și primiți doar câștigurile. Ca urmare, plata totală pentru un pariu de 10$ cu credite bonus pe o linie +100 ar fi de 10$.
  • Termen limită: Majoritatea ofertelor introductive se încheie după șapte până la nouăzeci de zile. Ceea ce înseamnă că orice credite bonus rămase vor fi anulate dacă condițiile de pariere nu sunt îndeplinite în acest interval de timp specific.

 

Unul dintre numeroasele moduri în care cazinourile concurează între ele pentru a atrage mai mulți clienți este acela de a avea cerințe de pariere diferite. Pentru a alege care cazinouri au cele mai bune cerințe de pariere, ați putea beneficia de efectuarea unor cercetări pentru a identifica aceste cazinouri.

Concluzie

Adesea ignorăm termenii și condițiile stimulentelor pentru jocurile de noroc online, dar dacă vrem să profităm pe deplin de stimulentele oferite de aceste site-uri, trebuie să investim timp pentru a le înțelege.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *