Un fost poliţist, hoţ cu acte în regulă, a băgat benzină şi a fugit fără să plătească. Jefuise în trecut farmacii și săli de jocuri de noroc

A oprit la o benzinărie, a alimentat maşina, apoi a fugit fără să plătească! Şi nu vorbim despre un hoţ oarecare, ci despre un fost poliţist din Vaslui, care a activat în sistem mai bine de patru ani.După ce a dat lovitura, bărbatul a fost depistat de poliţişti şi arestat. Fostul poliţist riscă până la trei ani de închisoare, mai ales că mai are la activ o condamnare de 2 ani şi opt luni de închisoare cu suspendare.

Ultima ispravă a comis-o în această săptămână. Era cu alţi 4 tineri când a mers la o benzinărie să alimenteze maşina şi a plecat fără să plătească. Fostul poliţist a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Prejudiciul în acest caz este de peste 200 de lei.

Nu este singura pată din dosarul fostului agent. Are la activ 5 furturi şi 4 tentative de furt. În acest an, a comis mai multe spargeri în farmacii şi săli de jocuri de noroc. Dintr-o farmacie din Iaşi, de exemplu, a furat un seif în care se aflau 200.000 de lei. A încercat să spargă şi o bancă, dar nu a reuşit să treacă de sistemul de securitate. Tânărul în vârstă de 24 de ani a intrat în Poliţie în 2016. Patru ani mai târziu şi-a dat demisia.

Sursa: observatornews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *