Mesajul plin de emoție transmis de cele două fiice ale Danielei Șfaițer: Mama a plantat în timpul vieții ei toată puterea de care noi avem nevoie

Moartea Danielei Șfaițer, la vârsta de 56 de ani, a îndoliat întregul județ și nu numai. Atât de iubită și apreciată era încât mesajele de regret au curs fără încetare. Inclusiv pe ultimul drum au fost sute de persoane care au ținut să fie alături de familie, de omul de afaceri Cornel Șfaițer și de cele două fiice ale lor.

Ecaterina și Alice au transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care au fost alături de ei în această perioadă, iar prin fiecare cuvânt al lor reiese cât de mult și-a pus amprenta asupra lor mama. Puternice, empatice, calde, recunoscătoare, așa se dovedesc a fi cele două fiice, asemeni mamei lor.

„Va mulțumim tututor celor care ați fost alături de noi în aceste momente grele. Sunteți atât de mulți…Caldă recunoștință! Există un mesaj pe care voi toți, aproape fără excepție, l-ați exprimat față de noi: “Fiți puternici”. Fără că noi să știm, mama a plantat în timpul vieții ei toată puterea de care noi avem nevoie. Doar trebuie să ne uităm în inimile noastre și avem tot ceea ce e nevoie să ii continuăm proiectele și să nu uităm valorile care i-au ghidat viață: iertarea, empatia, bunătatea, compasiunea. Odineste-te în pace, MAMA!”, este mesajul transmis de cele două surori.

Reamintim că Daniela Șfaițer a murit duminica trecută, iar joi a fost condusă pe ultimul drum. Despre ea mulți spun că era „mama răniților”, fiind de ajutor mereu oricărei persoană care avea nevoie de ea. Și-a iubit enorm familia, a iubit viața, a iubit oamenii și l-a iubit pe Dumnezeu, iar trecerea sa la cele veșnice a lăsat un gol în comunitatea din Vorona și nu numai.

Fostul tenismen Ilie Năstase, deplasare urgentă la Botoșani pentru a fi alături de Cornel Șfaițer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *