Fostul tenismen Ilie Năstase, deplasare urgentă la Botoșani pentru a fi alături de Cornel Șfaițer

Fostul mare tenismen Ilie Năstase, acum în vârstă de 76 de ani, a fost la Botoșani pentru a-l susține pe omul de afaceri Cornel Șfaițer a cărui soție, Daniela Șfaier, a decedat fulgerător, în urmă cu o săptămână, scrie click.ro. El a postat pe contul său de Facebook o fotografie și u mesaj de susținere pentru Cornel Șfaițer.

„În memoria Danielei Șfaițer, am ținut astăzi să vin personal la Botoșani, să fiu alături și să-l îmbărbătez pe prietenul meu, Cornel Șfaițer”, a scris Ilie Năstase pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care apare alături de prietenul său, amândoi fiind dărâmați de durere.

Tragedia s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, când Cornel Șfaițer, mai precis președintele echipei de fotbal, Poli Iași, era alături de soția sa, regretata Daniela Șfaițer, la casa acestora din localitatea Vorona. La un moment dat, femeii de 56 de ani i s-a făcut rău, iar soțul ei a chemat urgent ambulanța. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea acesteia.

Înmormântarea Danielei Șfaițer a avut loc joi, la Cimitirul Pacea din municipiul Botoșani.

FOTO & VIDEO Tristețe de nedescris la Vorona. Daniela Șfaițer, condusă pe ultimul drum. „Prin firea ei, prin personalitatea ei umplea un spațiu important pentru comunitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *