Primarul Sucevei dă Botoșaniul ca exemplu, după ce Valeriu Iftime s-a plâns la el

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, dă Botoșaniul ca exemplu după ce președintele FC Botoșani, Valeriu Iftime, s-a plâns la el. Lungu a comparat modalitățile de susținere a echipelor de fotbal la Suceava și Botoșani, arătând că la Suceava finanțarea este asigurată de primărie, în timp ce în Botoșani banii pentru fotbal provin exclusiv din mediul privat.

La Suceava, din păcate, numai Primăria sprijină fotbalul, privații deloc. La Botoșani numai privații sprijină fotbalul, Primăria deloc. Nu este un secret, domnul Iftime, în septembrie a spus: domnule primar, am ințeles că vreți să lucrați la un stadion nou, vreau să vin la Suceava cu echipa pentru că Primăria la Botoșani nu o sprijină deloc”, a spus Lungu.

Edilul Sucevei s-a arătat nemulțumit de faptul că este acuzat că nu susține echipa de fotbal a Sucevei.

„Ca primar, întotdeauna am sprijinit toate sporturile și chiar nu îmi convine acest rol: noi și bătuți, și cu banii luați. Nu-i în ordine. Noi ne-am făcut datoria”, a mai spus Lungu

El susține că Foresta Suceava are cel mai mare buget din Liga a III-a. Are buget de 2,5 milioane de lei.

 

One thought on “Primarul Sucevei dă Botoșaniul ca exemplu, după ce Valeriu Iftime s-a plâns la el

  1. RUSINOS domnule iftime cum sa santjezi primaria Botosani ….???SPER CA NU ESTI UN FEL DE CETATEAN CA OIERUL BECALI….AI FCUT ATATA AVERE DE LA STATUL ROMAN CARE TEA IMBOGATIT MAXIM…II INJURI PE CEI DIN CURTEA TA, FRATII SI PRIETENII TAI LE ARATI SPATELE??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *