Piste de biciclete realizate la Botoșani printr-un proiect comun cu Suceava și Iași

Mai multe piste de biciclete vor fi realizate în județul Botoșani printr-un proiect comun cu județele Suceava și Iași. Este vorba despre un proiect finanțat prin PNRR. În județul nostru, traseul măsoară 112 km, cu o valoare de 9,2 milioane de euro.

„Traseul pleacă de la Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava, include municipiul și zona Suceava, cu Mănăstirile UNESCO din Suceava și Pătrăuți, apoi Dragomirna se află pe traseu, care trece apoi prin Adâncata, Hânțești și Liteni. În județul Botoșani, trece prin Bucecea și continuă prin județul Botoșani, apoi intră în județul Iași”, a precizat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Traseul propus măsoară, în total, pe cele trei județe 203 km, valoare estimată pe total proiect 16,7 milioane euro, din care județul Suceava, 55 km în valoare 4,5 milioane euro, județul Botoșani, 112 km cu 9,2 milioane euro și județul Iași, 36 km cu 2,9 milioane euro.

2 thoughts on “Piste de biciclete realizate la Botoșani printr-un proiect comun cu Suceava și Iași

  1. Bani aruncati. Cautam motive sa cheltuim fondurile europene fara rezultate ulterioare. Nu stiti cum sa gasiti lucrari ca sa mai luati comisioane de la constructori. Anul acesta vicepresedintele CJ a fost prins de DNA la denuntul Autotehnorom Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *