O familie cu trei copii dintr-o comună din Botoșani a rămas fără casă în plină iarnă. Cum poți ajuta

O familie cu trei copii dintr-o comună din județul Botoșani a rămas fără casă în plină iarnă, din cauza unui incendiu.  Casa unde locuiau cu chirie a fost distrusă vineri, 2 decembrie, în localitatea Știubieni. Femeia a făcut focul în sobă și a plecat de acasă împreună cu cei trei copii. În urma lor, acoperișul s-a aprins, cel mai probabil, de la coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. Incendiul a fost observat de vecinii când toată casa era cuprinsă de flăcări.

Ajunși la fața locului cu două autospeciale cu de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pompierii din cadrul Stației Săveni, au intervenit, mai bine de două ore, pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Acum, primăria din localitate, dar și reprezentanții bisericii încearcă să ajute familia Atodiresei. Toate bunurile din casă au ars, a fost afectat puternic acoperișul și pereții.

Persoanele care vor să ajute familia pot face donații în bani, alimente, îmbrăcăminte și materiale de construcție, la sediul bisericii Sfinții Voievozi din Știubieni”, este mesajul unității administrativ teritoriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *