FOTO Casă dintr-o comună din Botoșani, distrusă de un incendiu devastator. O mamă și trei copii au rămas fără locuință în plină iarnă

O casă dintr-o comună din județul Botoșani a fost distrusă de un incendiu devastator. O mamă și trei copii au rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce casa unde locuiau cu chirie a fost distrusă în urma unui incendiu care a avut loc vineri dimieață, în localitatea Știubieni.

Femeia a făcut focul în sobă și a plecat de acasă împreună cu cei trei copii. În urma lor, acoperișul s-a aprins, cel mai probabil, de la coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. Incendiul a fost observat de vecinii când toată casa era cuprinsă de flăcări.

Ajunși la fața locului cu două autospeciale cu de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pompierii din cadrul Stației Săveni, au intervenit, mai bine de două ore, pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

bo

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *