Tânărul care a fugit de poliţişti şi şi-a abandonat maşina pe scuarul de pe Octav Onicescu a fost reţinut de poliţişti

masina pe scuar
Maşina condusă de Bogdan Bălăucă s-a oprit pe scuarul de pe Octav Onicescu

Tânărul de 25 de ani care în noaptea de marţi spre miercuri a urcat băut la volan, deşi avea permisul suspendat şi care a fugit de poliţişti şi şi-a abandonat maşina pe scuarul de la intersecţia străzii Octav Onicescu cu Bulevardul Mihai Eminescu a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Bogdan Bălăucă, din Copălău, este cercetat pentru fuga de la locul accidentului după comiterea unei infracţiuni şi conducere fără permis. El urmează a fi prezentat joi în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă, iar aceştia vor sesiza instanţa de judecată.

Şansele de arestare preventivă sunt foarte mari în condiţiile în care tânărul a comis în acest an nu mai puţin de opt infracţiuni. El a mai urcat băut la volan şi a mai fost prins conducând fără permis.

Bălăucă a fost depistat în trafic, pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, conducând autoturismul marca Audi. El nu a oprit la semnalulul regulamentar de oprire efectuat de poliţişti. Acesta şi-a continuat deplasarea înspre strada Octav Onicescu şi, încercând să efectueze un viraj la dreapta, a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe scuarul ce desparte sensurile de mers de pe strada Octav Onicescu. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, abandonând autoturismul.

Poliţiştii au constatat că tânărul are permisul de conducere anulat din data de 18 mai 2010, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr a ajuns cu maşina pe scuarul de pe strada Onicescu după ce a fost urmărit de poliţişti

One thought on “Tânărul care a fugit de poliţişti şi şi-a abandonat maşina pe scuarul de pe Octav Onicescu a fost reţinut de poliţişti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *